Termeni și condiții

Datele de identificare ale comerciantului

SC BelNet comex SRL, cu sediul social in Str.Crisan Nr.44/2 ,  Oradea - ROMANIA inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J05/879/1997,  CUI 9561902, atribut fiscal RO, capital social 200 ron, avand cont bancar IBAN 3007326 , deschis la Banca Unicredit

 Modalitati de achizitionare a produselor. 

Puteti comanda produsele noastre fie online (adaugand produsele dorite in cos si urmand pasii de finalizare a comenzii), fie prin asistenta telefonica (apelati numarul cu tarif normal afisat pe prima pagina a site-ului).

 Modalitati de plata

 1. Transfer bancar

 2. PayPal

      www.paypal.com    e-mail:  office@belnet.ro

 3.Card bancar Visa sau Mastercard acceptat de PayPal.

 4.Plata cash ramburs la curier 

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului (data chitantei primita de la firma de curierat / data trimiterii coletului catre S.C. BelNet comex S.R.L). Consumatorul va suporta costul legat de returnarea produselor. Consumatorul, inainte de expirarea perioadei de returnare (14 zile), trebuie sa informeze S.C. BelNet comex S.R.L cu privire la decizia sa de returnare.

IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 14 ZILE, CONSUMATORUL ISI PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL (DE A SE RETRAGE DIN CONTRACT).

Returnarea produselor se face postal, nu ramburs la adresa: Str. Crisan 44/2 Oradea 410088, Bihor. Coletul (inclusiv eventualele cadouri) va fi returnat insotit de  copie carte de identitate, factura si chitanta original, sau  copii ale acestor documente. Produsele vor fi returnate in stare originala si in ambalajul original (ambalajul produsului trebuie sa fie protejat pe toata durata transportului de la client pana la livrarea in depozitul BELNET. Consumatorul are obligatia sa returneze toate partile componente ale produsului returnat, in caz contrar BELNET nu va restitui contravaloarea produsului in cauza. Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile de la receptionarea coletului de catre S.C.BelNet comex in baza O.U.G. 34/2014. In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor cat si de toate partile componente ale produsului, Belnet comex S.R.L, NU isi asuma nici o responsbilitate privind returnarea banilor sau solutionarea problemei reclamate. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele. S.C.BELNET comex S.R.L va proceda la distrugerea produselor returnate incomplet in termen de 90 de zile de la data receptionarii produselor respective, fara a a avea nici o alta obligatie fata de client (returnarea contravalorii produselor sau restituirea produsului primit de la client).

CONFORM LEGII NR. 677/2001 PENTRU PROTECȚIA PERSOANELOR CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI LIBERA CIRCULAȚIE A ACESTORA, MODIFICATĂ ȘI COMPLETATĂ, ȘI LEGII NR. 506/2004 PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI PROTECȚIA VIEȚII ÎN SECTORUL COMUNICAȚIILOR ELECTRONICE, BELCOM.RO ARE OBLIGAȚIA DE PRELUCRA DATELE PERSONALE FURNIZATE DE UTILIZATORI ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ ŞI NUMAI PENTRU SCOPURILE SPECIFICATE. 
MOTIVELE COLECTĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL SUNT: GESTIUNEA ECONOMICO-FINANCIARĂ, RECLAMA, MARKETINGUL, PUBLICITATEA, STATISTICA, SERVICIILE DE COMUNICAȚII ELECTRONICE, INFORMAREA CLIENTULUI PRIVIND SITUAȚIA CONTULUI SĂU DE PE BELCOM.RO , INFORMAREA CLIENȚILOR ȘI STAREA COMENZILOR. 
IN URMA CONSIMTĂMÂNTULUI DVS. EXPRES PUTEȚI PRIMI COMUNICARI COMERCIALE DESPRE OFERTE PROMOȚIONALE, DISCOUNTURI, CONCURSURI SAU INFORMAȚII DESPRE PRODUSELE ȘI SERVICIILE NOASTRE PRIN INTERMEDIUL POȘTEI SAU PRIN MIJLOACE ELECTRONICE.
AVEȚI DREPTUL DE A SOLICITA IN MOD GRATUIT ACCESAREA, MODIFICAREA, ȘTERGEREA DATELOR DVS. PERSONALE ÎN ORICE MOMENT. PENTRU ACEASTA, NE PUTEȚI, DE ASEMENEA, CONTACTA PRIN INTERMEDIUL FORMULARULUI DE CONTACT DE PE SITE.
COMPLETAREA DE CĂTRE UTILIZATOR A FORMULARELOR DE PE SITE ECHIVALEAZĂ CU ACCEPTAREA NECONDIȚIONATĂ A INCLUDERII ACESTOR DATE ÎN BAZA DE DATE BELCOM.RO ȘI A UTILIZĂRII ŞI PRELUCRĂRII ACESTORA DE CĂTRE BELCOM.RO, AFILIAȚI ȘI COLABORATORI, PENTRU DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚILOR ENUMERATE MAI SUS, INCLUSIV, DAR NELIMITÂNDUSE LA FURNIZORII DE SEVICII DE MARKETING, CURIERAT ŞI SERVICII DE PLATĂ.

Certificat de garantie

SC BelNet comex SRL declara pe proprie raspundere ca produsele comercializate corespund documentatiilor de executie ale fabricantilor, fapt atestat prin certificatele de calitate emise de producatori.

SC BelNet comex SRL acorda o garantie comerciala conform ofertei intre 12-60 luni.

Service-ul este asigurat in perioada de garantie de catre vanzator. Orice defectiune aparuta in perioada de garantie, datorita unei cause neimputabile beneficiarului, va fi remediate de vanzator (prin reparatie sau inlocuirea subansamblelor defecte), gratuit, la departamentul de service din Oradea str. CRISAN 44/2. Service-ul post-garantie se efectueaza tot la sediul firmei contracost. Reparatia va fi facuta in termen de 10 zile de la constatarea defectiunii. In cazul in care, datorita lipsei unor componente, defectiunea nu poate fi remediate in termenul sus mentionat, perioada de garantie se va prelungi cu perioada in care echipamentul nu poate fi folosit de beneficiar fara ca aceasta perioada sa depaseasca 10% din perioada de garantie. Vanzatorul nu răspunde pentru pierderile colaterale urmare a riscurilor previzibile ce deriva din utilizarea produselor hardware, software. Răspunderea firmei vanzatoare este a repara sau înlocui produsul, constatat defectul (sau părţile acestuia), răspunderea fiind limitata la valoarea preţului de vânzare al produsului.

Modalitati de asigurare a garantiei:

Garantia se acorda pentru produsele comercializate de SC BelNet comex SRL ale caror instructiuni de utilizare au fost respectate intocmai. Nu se asigura garantie pentru produsele deteriorate din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare, intretinere si manipulare cat si a interventiei neautorizate asupra acestora.

Orice reclamatie va fi insotita de datele de indentificare ale consumatorului, factura fiscala (copie), de certificatul de garantie si de chitanta eliberata de catre operatorul de servicii postale (curier), in cadrul termenului de garantie mentionat in instructiunile de utilizare ale produsului.